Motor en Autosport speakertjes (oortjes).

 

Eartech Motor en Autosport speakertjes (oortjes).

Motorrijders en Autosport liefhebbers hebben behoefte aan communicatie of muziek mogelijkheden onder de helm. Met  Eartech  In-Ear  Motorsport  is  het  mogelijk  om  een  op  maat gemaakt  speakersysteem  onder  de  helm  te  dragen. Bij motorrijders is het vaak wenselijk om tijdens lange ritten te genieten van lekkere muziek via een hoogwaardig speakersysteem,  tevens is het mogelijk om er een communicatiemiddel of  navigatiesysteem op aan te sluiten. Bij autosport liefhebbers is het noodzakelijk om contact te houden met de pits om de  technische  stand  van  zaken  en  voorsprong  op  uw achtervolgers up to date houden om onverrast een goede heat neer te zetten op het circuit.

Nieuw! In Ear Motor Select Pro!  Dit systeem is het zelfde als de In Ear Motor maar dan voorzien van een apart filtersysteem die zorgt dat omgevingsgeluiden behouden blijven, zoals verkeer, motorgeluid of sirenes.

Motor-auto-sport-speakers-oortjesIn-ear Motor zacht
            

Motor en Autosport speakertjes (oortjes).

Deze Motor In Ear oortjes worden geleverd met een standaard mini-jack stekker en past op ieder communicatie, navigatie en/ of muzieksysteem. Door dat de oortjes op maat gemaakt worden is de pasvorm altijd optimaal en past onder iedere helm.

 

Voor andere Eartech motor gehoorbescherming / in ear klik op: Motorgehoorbescherming 

Eartech-motor-auto-sport-speakers-helm-inbouw

 

© 2010 - 2021 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel