Navigatie

Kinderdagverblijf gehoorbescherming.

Werken in de kinderopvang?

In de kinderopvang loopt u een groot risico op blijvende gehoorbeschadiging. (lawaaidoofheid) Bij u werk in de kinderopvang heeft u vaak te maken met veel geluid door druk spelende kinderen of huilende baby`s. Maar omdat veiligheid van de kinderen voorop staat dient u echter alles te kunnen blijven horen.

Eartech gehoorbescherming
De oordoppen van Eartech dempen het omgevingsgeluid maar zorgen dat u gewoon kunt blijven communiceren. De oordopjes zijn voorzien van een speciaal filtersysteem met selectieve demping. Ze dempen met name de meest schadelijke frequenties. De gehoorbeschermers hebben drie lamelletjes en zijn gemaakt van duurzaam, zacht en flexibel materiaal, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. Waarom drie lamelletjes? Het gehoorgang is een gevoelig orgaan. Daarom heeft de Eartech uniplug 3 lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk van het oordopjes verdeeld over één of twee lamelletjes en dat


Kinderdagverblijf gehoorbescherming eartech

Tel: 030-6963433   info@eartech.nl

 • Schoonmaakvloeistof gehoorbescherming - otoplastieken - In Ear
  Schoonmaakvloeistof gehoorbescherming - otoplastieken - In Ear

  Reinigingsvloeistof, schoonmaakmiddel, schoonmaakvloeistof, reinigingsmiddel, gehoorbescherming, otoplastieken, In Ear, oordopjes, gehoorbeschermers.
  Eartech Desinfect 100 ML

  Eartech Desinfect is een reinigende desinfectant die…

  € 12,95 € 9,95

Aanbieding

Uniplug Sleep € 17,45 € 14,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2019 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel