Navigatie

Muziek oordoppen ( uitgaan ).


Muziek-uitgaan-oordoppen-oordopjes

Muziek oordoppen uitgaan.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt een hinderlijke maar schadelijke piep in de oren omdat u bloot was gesteld aan luide muziek. Bij 80 dB wordt de muziek al schadelijk voor het oor en zal later tot blijvende schade leiden.  Bij een muziek concert krijgt u regelmatig 110 dB te verduren en dit is al na 1,5 minuut schadelijk.

      Omgeving

                         DBA

   Max. Belastingstijd.

             Concerten

                        120                 

         3 minuten

            Discotheken    

                         100        

         7 minuten

             Lounge Café    

                          85     

         15 minuten!!!
 Otoplastiek Music ( uitgaan oordoppen ).

Eartech otoplastieken worden op maat gemaakt van hard of zacht materiaal en worden voorzien van een filtersysteem die alleen de schadelijke geluiden eruit filteren en alle overige geluiden met rust laat. Doordat de schadelijke geluiden eruit gefiltert zijn hoort u vaak de andere geluiden beter. Voor personen die regelmatig in te luide muziek staan ontwikkelde Eartech gehoorbescherming met een (E.S.D.) muziekfilter. Dit filter zorgt er voor dat u alle muziek gewoon kan blijven horen alleen zijn de schadelijke geluiden er uit gefilterd. Deze gehoorbeschermer is speciaal ontwikkeld voor personen die ongestoord muziek willen horen zonder daarbij gehoorschade op te lopen.

Aanmeten: Het aanmeten kan op afspraak bij u thuis plaats vinden of op afspraak bij Eartech te Zeist. Voor meer informatie en prijzen kunt u mailen naar: info@eartech.nl

muziek oordoppen op maatUniverselen muziek oordoppen
 Muziek oordoppen op maat        Uniplug MusicUniplug Music

In onze Universelen zijn ook voorzien van  een (E.S.D.) muziekfilter. Dit filter zorgt er voor dat u alle muziek gewoon kan blijven horen alleen zijn de schadelijke geluiden er uit gefilterd. Deze gehoorbeschermer is speciaal ontwikkeld voor personen die zo af en toe  muziek luisteren zonder daarbij gehoorschade op te willen lopen. De drie lamelletjes zijn gemaakt van  duurzaam zacht , dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting.

Waarom drie lamelletjes?
Het oor is een gevoelig orgaan en daarom heeft de Uniplug drie lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie lamelletjes.

Bestel hier uw oordopjes.


RTL nieuws slaat groot alarm!
Gehoor bijna altijd beschadigd door uitgaan.
link rtl nieuws.

https://www.rtlnieuws.nl/node/909521 / 19 oktober 2015 11:11AANBIEDING OP MAAT GEMAAKTE GEHOORBESCHERMING (OTOPLASTIEKEN) VOOR IN DE MUZIEK. VAN €  149,-- NU VOOR  €  139,-- (aanmeten bij u thuis of op uw werk)  VAN €  109,-- NU VOOR  €  95,--  (aanmeten bij ons in Zeist) BEL: 030-6963433 OF MAIL: INFO@EARTECH.NL Geldig tot 31 juni 2019

Drie dimensionale otoplastieken.
 

Anno 2005 gaat Eartech gehoorbescherming als eerste een stapje verder met zijn otoplastieken. Eartech is vanaf het begin van zijn bestaan (1993) het meest vooruitstrevend op gebied van technieken en materialen. Eind 2005 introduceert Eartech gehoorbescherming 3D otoplastieken.

Wat houdt dat in?

Alle otoplastieken worden met de hand vervaardigd, dit vergt veel tijd en technisch goed personeel. Eartech gehoorbescherming had al een goede naam op gebied van de kwaliteit van zijn otoplastieken, maar tegenwoordig worden alle otoplastieken voordat ze het laboratorium verlaten 3D gecontroleerd. Dit garandeert een superieure kwaliteit voor toch een goede concurrerende prijs.


Tel: 030-6963433     info@eartech.nl

 

 

 

 

 

 

 • Schoonmaakvloeistof gehoorbescherming - otoplastieken - In Ear
  Schoonmaakvloeistof gehoorbescherming - otoplastieken - In Ear

  Reinigingsvloeistof, schoonmaakmiddel, schoonmaakvloeistof, reinigingsmiddel, gehoorbescherming, otoplastieken, In Ear, oordopjes, gehoorbeschermers.
  Eartech Desinfect 100 ML

  Eartech Desinfect is een reinigende desinfectant die…

  € 12,95 € 9,95

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel