Navigatie

Eartech motor oordoppen - Motorbeurs aanbieding 2019

Aanbieding 2019 - Eartech motor oordoppen motorbeurs

 

Speciale aanbieding!

14 t/m 16 februari zijn onze op maat gemaakte motor oordoppen te koop voor maar € 75,-- of de In Ear motor voor € 290,-- met gratis extra setje op maat gemaakte motor oordoppen.
Bent u in bezit van universele oordopjes (met filter!) maar u wilt nu op maat gemaakte motor oordoppen hebben dan krijgt u bij inleveren van deze universele oordopjes nog eens € 5,-- korting. Het is niet belangrijk van welk merk u deze oordopjes heeft. Dan betaalt u nog maar € 70,-- Heeft u geen Universele oordopjes maar komt u met 4 of meer personen in één keer dan betaalt u ook maar € 70,-- p.p.


Vind u het aanmeten op een beurs ook vervelend en de hectiek daarom heen een reden om niet te laten aanmeten? Bij Eartech te Zeist hebben wij alle tijd voor u en kunt u laten aanmeten in een rustige omgeving en hebben wij genoeg tijd voor u. Maak dan nu een afspraak voor het aanmeten.

Aanmeten in Zeist (Utrecht), alleen op afspraak !!!  Tel: 030-6963433 info@eartech.nl


De oordoppen kunnen in vele kleuren geleverd worden!
Vraag ook naar de speciale groepsaanbieding.


Eartech op maat gemaakte oordoppen (otoplastieken) voor op de motor. Deze oordoppen worden zo gemaakt dat zij makkelijk onder de helm passen. In deze otoplastieken wordt een filter geplaatst dat u spraak, radio of het overige verkeer kan blijven horen maar dat hinderlijke windruis er uit gefilterd word.

 

 

Eartech-motor-oordoppen

 

Of bent u geïnteresseerd in een muziek/ intercom/ navigatie systeem van een ongekend mooi geluidskwaliteit. Dan is de In Ear Motor mogelijk iets voor u. Dit zijn op maakte oordoppen voorzien van een professionele speakertjes (wordt ook gebruikt door veel bekende artiesten). Dit systeem kan u aansluiten op uw mobiele telefoon (muziek), intercomsysteem of navigatiesysteem met super geluid.

In Ear motor € 290,-- 

Wilt u ook nog motor otoplastieken dan krijgt u die 
GRATIS!

Heeft u hier oren naar stuur dan een mailtje naar info@eartech.nl of bel 030.6963433.

Eartech-motor-oordoppen
Beide aanbiedingen zijn geldig 14, 15, 16, Februari.

 

Eartech-motor-oordoppen

Industrieel MuziekMotorSlapenZwemmenHonden Reizen

 Eartech-motor oordoppen


                       

Eartech-motor-oordoppen

Tel: 030-6963433   info@eartech.nl

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2019 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel