Eartech en Corona

Lege snelweg, lege laboratorium, weinig telefoontjes.

Enkele weken geleden was het hier een drukte van jewelste. Eartech heeft nieuw personeel aangenomen om de drukte aan te kunnen, maar nu is het helemaal stil! Bijna de hele wereld ligt op zijn kont.

De Corona crisis mag natuurlijk nooit de reden zijn om een gehoorbeschadiging op te lopen.
Omdat uw gezondheid én die van onze medewerkers erg belangrijk voor ons is, hebben we enkele maatregelen genomen. Zodat u met een gerust hart uw gehoorbescherming of In Ears kan laten aanmeten. Dit willen we wel zo veilig mogelijk doen. Wij volgen de  richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM daarom ook op. Wij vragen u dit ook te doen.

Wanneer u zich laat aanmeten door Eartech personeel zal de otometrist een mondkapje dragen.

Voor die tijd zal de otometrist zijn handen desinfecteren. Uiteraard wordt na ieder aangemeten persoon het gebruikte apparatuur (otoscoop en lichtpen) worden gedesinfecteerd. Voor het invullen van de persoonlijke gegevens op het aanmeetzakje verzoeken wij een eigen pen mee te nemen.

Na het aanmeten zal de otometrist van Eartech alle aangeraakte inventaris desinfecteren.

Wij verzoeken aanmeten uit te stellen als u last heeft van neusverkoudheid (hooikoorts niet meegerekend), hoesten, koorts of keelpijn.

Gaat mijn afspraak door?

Ja, uw afspraak staat gewoon ingepland. Wanneer u last heeft van verkoudheids- of griepklachten verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Kan ik nieuwe afspraken inplannen?

Ja, u kan ook nieuwe afspraken inplannen. Wanneer er later mensen toch afwezig zijn i.v.m klachten kunnen deze op een later tijdstip alsnog worden aangemeten. Bij afwezigheid verzoeken wij ons dit wel 24 uur van te voren laten weten i.v.m. inplannen van tijd.

Zorg goed voor uzelf en de mensen om u heen. Volg de adviezen van de overheid goed op.
Dan kan u binnenkort weer genieten van uw nieuwe op maat gemaakte gehoorbescherming.

 

Met vriendelijke groeten,

Team Eartech

 

© 2010 - 2020 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel