Onze werkwijze.

Ons doel:

De verkoop van hoogwaardige gehoorbescherming vergroten en het adviseren van bedrijven in hun strijd tegen geluidsoverlast. Door ons dealernetwerk uit te breiden in en buiten Nederland zal onze service in Nederland gehandhaafd blijven en in het buitenland steeds meer uitbreiden. Eartech blijft op zoek naar nieuwe producten en het ontwikkelen hiervan om onze klanten de meest vernieuwde materialen te kunnen leveren. Eartech gehoorbescherming onderhoudt goede en nauwe contacten met:

- Klanten van Eartech gehoorbescherming;
- Arbo-diensten;
- Geluidsadviserende bedrijven;
- Ministerie van volksgezondheid;
- Adviesbureau’s veilig werken.

Eartech laboratorium en ontwikkeling

Eartech gehoorbescherming heeft een eigen laboratorium en ontwikkelingsruimte, hierdoor kunnen wij goedkoper produceren dan andere leveranciers en kunnen beter en sneller goede service verlenen.
 

eartech werkwijze


 

Service en diensten 

Eartech gehoorbescherming houdt een uitgebreide administratie bij van het personeel van uw bedrijf. Zo houden we u jaarlijks op de hoogte, wie welke type gehoorbeschermers heeft en hoe lang. Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract dan houden we u vroegtijdig op de hoogte dat het tijd is voor onderhoud. Elk bedrijf wat werkt met Eartech gehoorbescherming krijgt te maken met één vaste buitendienst medewerker en één vaste binnendienst mederwerker om zo de contactlijn zo kort en flexibel mogelijk te houden. Dit zorgt voor een prettige en strakke communicatie zonder kopzorgen. 

Eartech-gehoorbescherming-Zeist-Nederland

 

© 2010 - 2021 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel