Vragen over ( honden) gehoorkappen

info@eartech.nl

 

Welke maat Doggy Friends gehoorkap heeft uw hond nodig?

Eartech Doggy Friends gehoorkappen  zijn in drie maten verkrijgbaar.
Het volgende schema zal duidelijk maken welke maat het beste bij jouw hond past:

 Hoofdomtrek
Doggy Friends voor kleine honden   16 - 28 cm
Doggy Friends voor middelgrote honden29 - 38 cm
Doggy Friends voor grote honden39 - 64 cm


Maat opnemen: U meet het hoofd van u rondom. Van de bovenkant van het hoofd onder de kaak door en dan weer terug waar u begonnen bent.

Bij de hondengehoorkappen zit een gebruiksaanwijzing. Volg deze op voor het snel en gemakkelijk opzetten van de hondengehoorkappen.  Gedragen hondengehoorkappen nemen wij ivm hygiene niet terug.

 

Informatie Hondengehoorkappen: Het product is zeer licht van gewicht en daarom zeer comfortabel om te dragen. Door het geluidsabsorberende schuim in de kap voelt de hond niets aan de oren. De verstelbare bandjes (klittenband) zorgen voor een optimale pasvorm. Demping tussen 25 en 28 dB.

LET OP: Als de oren van de hond helemaal niet kunnen worden gevouwen en rechtop staan, passen de oorkappen van de hond mogelijk niet (goed), zelfs als uw hond veel haar heeft, zijn de oorkappen van de hond mogelijk niet strak genoeg om op zijn hoofd te zetten en ook kunnen korte gladde haren ervoor zorgen dat de hondengehoorkappen snel(ler) af glijd. Houd hier rekening mee bij het bestellen. In sommige gevallen kan het helpen tussen de oren de hondengehoorkappen bijv een washandje te plaatsen.

© 2010 - 2020 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel