Slaap oordoppen

Iedereen die buren naast zich heeft wonen hoort wel eens geluiden. Dit kan incidenteel voor komen maar wanneer het regelmaat wordt kan het uw nachtrust aardig verpesten. De maatwerk slaapoordoppen van Eartech zorgt er voor dat deze geluiden gedempt worden. 

Zelfs al zijn het niet de buren die overlast bezorgen maar ligt de boosdoener naast u in bed. Nederland telt meer dan 6 miljoen snurkers waarvan meer dan 4 honderdduizend personen die niet meer normaal kunnen functioneren (privé / werk) door hun snurkende partner. Twee miljoen mensen slapen tegen hun zin op een aparte slaapkamer omdat de partner hevig snurkt. Eartech ontwikkelde daarom een maatwerk gehoorbeschermer met een gesloten systeem die snurkgeluid reduceert. Dit zorgt voor een maximale demping tussen de 41 en 43 dB op de oren.

U moet er altijd rekening mee houden dat de oordoppen geluiden op uw oren dempt en dat overige geluiden altijd nog via het lichaam en de schedel naar binnen komen. 100% afsluiting bestaat niet. Hoe de demping van onze maatwerk oordoppen ervaren wordt is afhankelijk van hoe gevoelig uw gehoor is, de ene persoon ervaart onze slaapoordoppen als een hele zware demping, de andere persoon ervaart het al een prettige demping waardoor het in slaap vallen en niet midden in de nacht wakker worden de juiste demping is.

Otoplastiek Sleep Nu gemaakt van uniek materiaal!
Eartech Otoplastieken voor het slapen worden 100% persoonlijk op maat gemaakt van extra zacht 
medische siliconen materiaal. Eartech gehoorbescherming heeft een speciaal materiaal laten ontwikkelen voor oordoppen om mee te slapen. Dit materiaal is alleen verkrijgbaar bij Eartech. Voor slaapoordoppen is dit  25 Shore.  

 

Nu in de aanbieding! Otoplastieken Sleep, vernieuwd materiaal . Klik hier!

 

Oordoppen-slapen-snurken-oordopjes-op-maat

oordopjes-oordoppen-slapen-snurken-bestellen-kopen

Otoplastieken SlapenUniplug SleepDrie dimensionale otoplastieken.
Anno 2005 gaat Eartech gehoorbescherming als eerste een stapje verder met haar otoplastieken. Eartech is vanaf het begin van zijn bestaan (1993) het meest vooruitstrevend op het gebied van technieken en materialen. Eind 2005 introduceert Eartech gehoorbescherming 3D otoplastieken.

Wat houdt het in?
Alle otoplastieken worden met de hand vervaardigd, dit vergt veel tijd en technisch goed personeel. Eartech gehoorbescherming had al een goede naam op gebied van de kwaliteit van zijn otoplastieken, maar tegenwoordig worden alle otoplastieken voordat ze het laboratorium verlaten 3D gecontroleerd. Dit garandeert een superieure kwaliteit voor toch een goede concurrerende prijs.

Uniplug Sleep
De uniplug Sleep is ontwikkeld voor tijdelijke of sporadische snurkhinder of omgevingslawaai. De Uniplug is gemaakt van duurzaam zacht  materiaal met drie lamelletjes, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. Waarom drie lamelletjes? Het oor is een gevoelig orgaan en daarom heeft de Uniplug drie lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie lamelletjes.

Meer informatie, of bestel hier uw Uniplug Sleep - slaap oordoppen

op-maat-gemaakte-slaap-oordoppen-oordopjes-snurken

© 2010 - 2022 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel