Eartech Industriële gehoorbescherming.

In Nederland gebruiken meer dan 2 miljoen mensen dagelijks gehoorbescherming en ieder heeft zijn eigen voorkeur welke gehoorbescherming hij het liefst draagt. Daarom biedt Eartech gehoorbescherming u een heel pakket aan verschillende soorten gehoorbescherming. Wanneer heeft u Industriële gehoorbescherming nodig?

Omdat standaard proppen en kappen slecht gedragen worden ontwikkelde Eartech gehoorbescherming speciale Otoplastieken van hard en zacht materiaal. Eartech gehoorbescherming NL te Zeist werkt met een uitgebreid dealernetwerk voor dit maatproduct. De Otoplastieken die Eartech op de markt brengt worden 95% van de tijd gedragen, dit komt omdat de Otoplastieken een regelrechte kopie van de gehoorgang zijn. Er is dus sprake van een optimale pasvorm, daar en tegen hebben de standaard proppen en kappen een slechte pasvorm, het irriteert snel en geeft een afgesloten gevoel. Omdat geluiden boven de 80DB schadelijk zijn voor het gehoor zorgen de Eartech filtersystemen ervoor dat alleen de schadelijke geluiden gefilterd worden en alle andere geluiden gewoon hoorbaar blijven. De gehoorbeschermers zijn voorzien van het CE keurmerk en worden aanbevolen door vele Arbodiensten en gehoorspecialisten.

Dat het geluidsnivo op de arbeidsplaats van 85 db/a niet overschreden mag worden, tenzij dit in redelijkheid niet kan worden gevergd. Aan de wettelijke bepalingen voor het bestrijden van equivalente geluidsnivo’s hoger dan 85 db/a ligt in beginsel ten grondslag dat lawaaibestrijding aan de bron moet plaats vinden.
Geluidsnivo’s hoger dan 80 db/a kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. De werkgever is verplicht boven deze grens gehoorbeschermingsmiddelen in voldoende mate beschikbaar te stellen.
Bij geluidsnivo’s boven de 85 db/a is de werknemer verplicht gehoorbescherming te dragen.
Dit volgens P blad 166, uitgave van de Arbeidsinspectie.

Welke gehoorbeschermer u ook wilt kiezen Eartech gehoorbescherming kan het leveren. Van eenvoudige oprolpropjes tot op maat gemaakte gehoorbeschermers (otoplastieken) met geïntegreerde communicatiemiddelen. Alles is mogelijk! Staat uw gehoorbeschermer er niet bij? Eartech gehoorscherming laat zich graag uitdagen om het voor u te vinden.

Eartech® Selectieve Demping (ESD)
Eartech® Selectieve Demping (ESD) wordt gebruikt zowel in de Otoplastieken als in de Eartech® uniplug, dit zorgt ervoor geluiden gefilterd  worden en  omgevingsgeluiden  en spraakverstaanbaarheid behouden blijven.

Hoe werkt het?
Door in bepaalde toongebieden (hertz) een aantal hoeveelheden geluid (DB) te dempen is het mogelijk omgevingsgeluiden wel te horen. Doch de schadelijke geluiden worden gefilterd zodat ze niet meer schadelijk zijn. Omgevingsgeluiden van 80 DB en meer  zullen na enige tijd schadelijk voor het gehoor zijn.

 

gehoorbescherming-Eartech-personeel-otoplastieken

 

gehoorbescherming-filter-Eartech-universeel-personeel

 

goed-koop-oprolpropjes-bestellen
OtoplastiekenUniplug IndustrieOprolpropjes


 

Meer informatie en/of bestellen van Uniplug Industrie oordopjes, klik hier.
Bent u op zoek naar op maat gemaakte gehoorbescherming / otoplastieken, neemt u dan contact met ons op dan maken wij vrijblijvend een passende offerte.
 

prijzen-otoplastieken-beste-Eartech-gehoorbescherming


 

© 2010 - 2021 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel