Navigatie

Industriële gehoorbescherming.

Industriele-gehoorbescherming-maat-otoplastieken

Industriële gehoorbescherming.​
In Nederland gebruiken meer dan 2 miljoen mensen dagelijks gehoorbescherming en ieder heeft zijn eigen voorkeur welke gehoorbescherming hij het liefst draagt. Daarom biedt Eartech gehoorbescherming u een heel pakket aan verschillende soorten gehoorbescherming. Wanneer heeft u Industriële gehoorbescherming nodig?

 

De hoofdpunten van de wettelijke aanwijzingen / regelingen om de blootstelling van werknemers aan lawaai te verkomen zijn:


Dat het geluidsnivo op de arbeidsplaats van 85 db/a niet overschreden mag worden, tenzij dit in redelijkheid niet kan worden gevergd. Aan de wettelijke bepalingen voor het bestrijden van equivalente geluidsnivo’s hoger dan 85 db/a ligt in beginsel ten grondslag dat lawaaibestrijding aan de bron moet plaats vinden.

Geluidsnivo’s hoger dan 80 db/a kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. De werkgever is verplicht boven deze grens gehoorbeschermingsmiddelen in voldoende mate beschikbaar te stellen.

Bij geluidsnivo’s boven de 85 db/a is de werknemer verplicht gehoorbescherming te dragen.

Dit volgens P blad 166, uitgave van de Arbeidsinspectie.

Welke gehoorbeschermer u ook wilt kiezen de gehoorbeschermingshop kan het leveren. Van eenvoudige oprolpropjes tot op maat gemaakte gehoorbeschermers (otoplastieken) met geïntegreerde communicatiemiddelen. Alles is mogelijk! Staat uw gehoorbeschermer er niet bij? De gehoorbeschermingshop laat zich graag uitdagen om het voor u te vinden.

 

Otoplastieken-maat-gehoorbescherming-oordopjes

Silicone-universele-oordoppen-oordopjes

goed-koop-oprolpropjes-bestellen
OtoplastiekenUniplug IndustrieOprolpropjes


 

Meer informatie en/of bestellen van Uniplug Industrie oordopjes, klik hier.
Bent u op zoek naar op maat gemaakte gehoorbescherming / otoplastieken, neemt u dan contact met ons op dan maken wij vrijblijvend een passende offerte.
industriële gehoorbescherming
info@eartech.nl  Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?  tel: 030-6963433

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2018 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel