Motor en autosport speakertjes.

Motorrijders en Autosport liefhebbers hebben behoeft aan communicatie of muziek mogelijkheden onder de helm. Met  Eartech  In-Ear  Motor- Auto -sport  is  het  mogelijk  om een  op  maat gemaakt speakersysteem  onder  de  helm te  dragen. Bij motorrijders is het vaak wenselijk om tijdens lange ritten te genieten van lekkere muziek via een hoogwaardig speakersysteem,  tevens is het mogelijk om er een communicatiemiddel of  navigatiesysteem op aan te sluiten.motor-autosport-speakers
Bij autosport liefhebbers is het noodzakelijk om contact te houden met de pits om de  technische  stand  van  zaken  en  voorsprong  op  uw achtervolgers up to date houden om onverrast een goede heat neer te zetten op het circuit.

Nieuw! In Ear Motor Select!  Dit systeem is het zelfde als de In Ear Motor maar dan voorzien van een apart filtersysteem die zorgt dat omgevingsgeluiden behouden blijven, zoals verkeer, motorgeluid of sirenes.


Motr en auto sport speakertje

In-Ear hard materiaal

In-Ear motor zacht

                 In-Ear Motor Hard materiaal                         In-Ear Motor Zacht materiaal

                        

Tevens levert Eartech universele en op maat gemaakte gehoorbescherming (otoplastieken) speciaal voor op de motor. In deze gehoorbeschermers zit een filter gemonteerd die zorg draagt voor voldoende bescherming tegen schadelijke geluiden zoals windruis. Maar die wel omgevingsgeluiden doorlaat zoals verkeer, sirenes etc.

Wilt u hier meer informatie over klik hier.

 
Auto-motor-sport-oortjes-in-ear-op-maat
 

© 2010 - 2021 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel