Motor en autosport speakertjes.

Motor-auto-sport-oortjes-speakertjes


 

Motorrijders en Autosport liefhebbers hebben behoeftaan communicatie of muziek mogelijkheden onder de helm. Met  Eartech  In-Ear  Motorsport  is  het  mogelijk  om  een  op  maat gemaakt  speakersysteem  onder  de  helm te  dragen. Bij motorrijders is het vaak wenselijk om tijdens lange ritten te genieten van lekkere muziek via een hoogwaardig speakersysteem,  tevens is het mogelijk om er een communicatiemiddel of  navigatiesysteem op aan te sluiten.motor-autosport-speakers
 Bij autosport liefhebbers is het noodzakelijk om contact te houden met de pits om de  technische  stand  van  zaken  en  voorsprong  op  uw achtervolgers up to date houden om onverrast een goede heat neer te zetten op het circuit.

Nieuw! In Ear Motor Select Pro!  Dit systeem is het zelfde als de In Ear Motor maar dan voorzien van een apart filtersysteem die zorgt dat omgevingsgeluiden behouden blijven, zoals verkeer, motorgeluid of sirenes.


Motr en auto sport speakertje

In-Ear hard materiaalIn-Ear motor zacht
    In-Ear Motor Hard materiaal      In-Ear Motor Zacht materiaal                             


Tevens levert Eartech universele en op maat gemaakte gehoorbescherming (otoplastieken) speciaal voor op de motor. In deze gehoorbeschermers zit een filter gemonteerd die zorg draagt voor voldoende bescherming tegen schadelijke geluiden zoals windruis. Maar die wel omgevingsgeluiden doorlaat zoals verkeer, sirenes etc.

Wilt u hier meer informatie over klik hier.

 
Auto-motor-sport-oortjes-in-ear-op-maat

info@eartech.nl  tel: 030-6963433

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel