Gehoorbescherming / Otoplastieken bedrijven.

otoplastieken-personeel-bedrijf-gehoorbescherming

 

Industriële gehoorbescherming.​
In Nederland gebruiken meer dan 2 miljoen mensen dagelijks gehoorbescherming en ieder heeft zijn eigen voorkeur welke gehoorbescherming hij het liefst draagt. Daarom biedt Eartech gehoorbescherming u een heel pakket aan verschillende soorten gehoorbescherming, o.a. otoplastieken (op maat gemaakte oordoppen) .


Wanneer heeft u Industriële gehoorbescherming nodig?
De hoofdpunten van de wettelijke richtlijnen om schadelijke blootstelling van werknemers aan schadelijke geluidsniveaus te voorkomen zijn:

Het geluidsniveau op de arbeidsplaats van 85 db/a mag niet overschreden worden, tenzij dit in redelijkheid niet kan worden gevergd. Aan de wettelijke bepalingen voor het bestrijden van equivalente geluidsniveaus  hoger dan 85 db/a ligt in beginsel ten grondslag dat lawaaibestrijding bij de bron moet plaats vinden.

Geluidsniveaus hoger dan 80 db/a kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. De werkgever is verplicht boven deze grens gehoorbeschermingsmiddelen in voldoende mate beschikbaar te stellen.

Bij geluidsniveaus boven de 85 db/a is een werknemer verplicht gehoorbescherming te dragen.

Dit volgens P blad 166, uitgave van de Arbeidsinspectie.

Welke gehoorbeschermer u ook wilt kiezen de gehoorbeschermingshop heeft het. Van eenvoudige oprolpropjes tot op maat gemaakte gehoorbeschermers (otoplastieken) met geïntegreerde communicatiemiddelen. Alles is mogelijk! Staat uw gehoorbeschermer er niet bij? De gehoorbeschermingshop laat zich graag uitdagen om uw wens te realiseren.


 

otoplastieken-koord-gehoorbescherming-maat

 

 

otoplastieken-helm-plat-oordoppen


 

oordop-filter-koord-werk-personeel

 

Otoplastieken met koordOtoplastieken plat  Uniplug met filter 

Gehoortesten voor personeel.
Voor personeel dat werkzaam is in ruimtes waarbij de geluidsgrens van 80 dB/A wordt overschreden is het raadzaam om om de twee jaar een gehoortest te laten doen. Zodoende is er voldoende controlle of het gehoor niet achteruit gaat door de uit te voeren werkzaamheden.
Heeft uw bedrijf hier mogelijk oren naar, vraag dan een vrijblijvende en persoonlijke offerte aan. 

gehoortest-personeel-op-locatie-eartech

 

© 2010 - 2021 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel