Navigatie

Gehoorbescherming / otoplastieken bedrijven.

Otoplatieken-bedrijven-gehoorbescherming


 

Industriële gehoorbescherming.​
In Nederland gebruiken meer dan 2 miljoen mensen dagelijks gehoorbescherming en ieder heeft zijn eigen voorkeur welke gehoorbescherming hij het liefst draagt. Daarom biedt Eartech gehoorbescherming u een heel pakket aan verschillende soorten gehoorbescherming. Wanneer heeft u Industriële gehoorbescherming nodig?

 

De hoofdpunten van de wettelijke aanwijzingen / regelingen om de blootstelling van werknemers aan lawaai te verkomen zijn:


Dat het geluidsnivo op de arbeidsplaats van 85 db/a niet overschreden mag worden, tenzij dit in redelijkheid niet kan worden gevergd. Aan de wettelijke bepalingen voor het bestrijden van equivalente geluidsnivo’s hoger dan 85 db/a ligt in beginsel ten grondslag dat lawaaibestrijding aan de bron moet plaats vinden.

Geluidsnivo’s hoger dan 80 db/a kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. De werkgever is verplicht boven deze grens gehoorbeschermingsmiddelen in voldoende mate beschikbaar te stellen.

Bij geluidsnivo’s boven de 85 db/a is de werknemer verplicht gehoorbescherming te dragen.

Dit volgens P blad 166, uitgave van de Arbeidsinspectie.

Welke gehoorbeschermer u ook wilt kiezen de gehoorbeschermingshop kan het leveren. Van eenvoudige oprolpropjes tot op maat gemaakte gehoorbeschermers (otoplastieken) met geïntegreerde communicatiemiddelen. Alles is mogelijk! Staat uw gehoorbeschermer er niet bij? De gehoorbeschermingshop laat zich graag uitdagen om het voor u te vinden.


 

otoplastieken-personeel


 

otoplastieken-aanmeten-persoonlijk

 

gehoorbescherming-personeel


 

Otoplastieken met koordOtoplastieken plat  Universele oordop met filter
 

Gehoortesten voor personeel.

Personeel wat werkzaam is in ruimtes waarbij de geluidsgrens van 80 dB/A wordt overschreden is het raadzaam om de twee jaar een gehoortest te laten doen. Zodoende is er voldoende controlle of het gehoor niet achteruit gaat door de uit te voeren werkzaamheden.
Heeft uw bedrijf hier mogelijk oren naar, vraag om een vrijblijvende offerte.gehoortest-personeelEartech-gehoorbescherming


Tel: 030-6963433  info@eartech.nl

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel