Motor gehoorbescherming - oordop.


Motor-gehoorbescherming-oordoppen

Motor oordoppen op maat.

Deze op maat gemaakte gehoorbeschermer (otoplastiek) is speciaal ontwikkeld voor motorrijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. Door dat het persoonlijk voor uw oren op maat gemaakt wordt is de pasvorm optimaal. Het model is zo vervaardigd dat het niet uitsteekt en in de weg zit met de helm. Elke motorrijder heeft er wel eens last van. Hinderlijke windruis. Officiële metingen van de KLPD (rijkspolitie) met gebruik van een goede helm hebben de volgende resultaten opgeleverd.

Er zijn vele verschillende soorten motorhelmen op de markt. Maar er is er geen één die afdoende al sluit dat gehoorbescherming niet meer nodig is. Ook denken veel motorrijders als zij een motorhelm dragen dit voldoende beschermd tegen gehoorschade en zij een permanente piep op lopen in de oren. Helaas loop je ook met een helm kans op een permanente piep in je oren. Hoe sneller je rijd hoe meer last je hebt van windruis onder de helm. In onderstaand tabel kunt u aflezen hoe hard hoe schadelijker

 

Snelheid

Windruis

Max. Belastingstijd.

100 Km/h

94 Db

15 minuten

120 Km/h

98 Db

7 minuten

140 Km/h

102 Db

3 minuten!!!


Eartech® Selectieve Demping (ESD)
Eartech® Selectieve Demping (ESD) zorgt ervoor dat schadelijke geluiden gefilterd worden en omgevingsgeluiden en spraakverstaanbaarheid behouden blijven. De filters die gemonteerd zijn in de Otoplastieken zorgen ervoor dat de hinderlijke windruis weg gefilterd wordt zonder dat omgevingsgeluiden, zoals verkeer en telefoongeluid, weg gefilterd wordt. Dit zorgt er voor dat u uw oren spaart en veiliger en relaxed op de motor rijdt.

Hoe werkt het?
Door in bepaalde toongebieden (hertz) een aantal hoeveelheden geluid (DB) te dempen is het mogelijk omgevingsgeluiden wel te horen. Doch de schadelijke geluiden worden gefilterd zodat ze niet meer schadelijk zijn. Omgevingsgeluiden van 80 DB en meer zullen na enige tijd schadelijk voor het gehoor zijn.

 

Uniplug Motor oordoppen.
De Uniplug motor oordoppen zijn speciaal ontwikkeld voor motorrijden die niet dagelijks motorrijder en graag ook willen rijden zonder hinderlijke en schadelijke windruis. De drie lamelletjes zijn gemaakt van duurzaam, zacht en flexibel materiaal, dit zorgt voor een optimale pasvorm en juiste afdichting. Waarom drie lamelletjes? Het gehoorgang is een gevoelig orgaan. Daarom heeft de Eartech uniplug 3 lamelletjes in plaats van één of twee. Bij één of twee lamelletjes wordt ook de druk van het oordopjes verdeeld over één of twee lamelletjes en dat is gevoeliger dan bij drie.

Ook deze universele gehoorbeschermer is voorzien van het unieke (ESD) filtersysteem. Door dit (ESD) filtersysteem is er een open verbinding wat er voor zorgt dat er geen druk in het oor komt te staan en dat omgevingsgeluiden (verkeer, sirenes en spraak) behouden blijven.

 

oordoppen-motor-gehoorbeschermingIn-ear motoroordopjes-motor-oordoppen-pluggen
Motor OtoplastiekMotor geluidssysteemUniplug MotorKlik hier voor meer informatie of het bestellen van Eartech Uniplug motor.
 

Motor muziek, communicatie en navigatiemiddelen.

Motorrijders en Autosport liefhebbers hebben behoefte aan communicatie of muziek mogelijkheden onder de helm. Met  Eartech  In-Ear  Motorsport  is  het  mogelijk  om  een  op  maat gemaakt  speakersysteem  onder  de  helm  te  dragen. Bij motorrijders is het vaak wenselijk om tijdens lange ritten te genieten van lekkere muziek via een hoogwaardig speakersysteem,  tevens is het mogelijk om er een communicatiemiddel of  navigatiesysteem op aan te sluiten.


Maat-muziek-motor-helm-communicatie

 

Voor meer informatie klik op: Motor geluid, communicatie en navigatiemiddelen.eartech motor gehoorbescherming


info@eartech.nl   tel: 030-6963433      Terug naar begin pagina.

Aanbieding

Uniplug Sleep € 17,45 € 14,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 Eartech gehoorbescherming Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel